Yaşam

Beyoncé’nin Limonata Albümünün Arkasında Neler Olduğunu Hatırlayalım!

Beyoncé’nin 2016 yılında sır olarak sakladığı albüm projesi ‘Limonata’ 23 Nisan 2016’da dinleyicilerle buluştu. Bir albümden fazlası olan Lemonade ile Beyoncé, perde arkasını biraz görebilmemiz için kapıyı biraz aralıyor. hayatında yaşadığı olaylardan. Çıktığı günden bu yana gündemde ve herkesin dilinde olan Limonata albümünü bir kez daha hatırlayalım! ?

‘Kraliçe B’ olarak tanıdığımız Beyoncé, müzik sektörünün ikonik isimleri arasında yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde Renaissance albümü için dünya turnesine çıkan Beyoncé, muhteşem konserler vererek herkesi şaşkına çevirdi.

Şimdi konumuza dönelim. Beyoncé’nin altıncı stüdyo albümü Lemonade, aslında tüm müzik videolarını kaydettiği filmin adıdır.

Sanatçı, albümünde yaşadığı birçok şeyi sözlerin ve müziğin arkasına saklıyor. Çoğunlukla kliplerinde ne söylemek istediğini görüyoruz.

2008 yılında Jay Z ile evlenen ve üç çocuğu olan Beyoncé, evliliğinde birçok sorun yaşadı.

Özel hayatını her zaman kapalı kapılar ardında yaşamak isteyen ve magazin basınına bile pek fazla şey anlatmayan müzisyen, aslında albümünde yaşadığı en acı olayları dinleyicilere anlattı.

Evliliği hakkında çok az bilgimiz olsa da Beyoncé’nin albümünde hile yaptığını öğrendik!

Hayranları meraktan ölürken işin peşine düştüler.

Jay Z’nin Beyoncé’yi aldattığı iki kişi olabilir: eski partnerinin eşi Rachel Roy ve şarkıcı Rita Ora.

Peki deliller yeterli miydi? Asla!

Tüm şüphelerin ardından Rachel Roy, Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşıyor ve aşağıdaki notu yazıyor ?

Saçımın güzel olup olmaması umurumda değil. Ancak hem selfieler hem de kendi gerçeklerimiz için iyi ışık her zaman gereklidir. Işıklarda yaşa.’

Tabii ki Rachel Joy, Beyoncé’nin “Sorry” müziğindeki şu cümlelerin ardından bu notu paylaşıyor ?

‘Beni yalnızca ben orada olmadığım zaman istiyor,

‘Güzel saçlı Becky’yi arasa iyi olur.’

‘Sadece ben orada olmadığımda beni istiyor,

Bence güzel saçlı Becky’yi arasa iyi olur.’

Rita Ora ise X (eski adıyla Twitter) üzerinden yaptığı açıklamada söylentileri yalanladı ve suçu başkasının üzerine attı.

Geriye sadece Rachel Joy kaldı… Hayranlar Jay Z’nin Beyoncé’yi Rachel Joy ile aldattığını düşündüler ve işler kontrolden çıkmaya başladı.

Albümün başlık şarkısı “Hold Up” ile Beyoncé, Jay Z’ye zor anlar yaşattı.

Şarkı genel olarak sakin bir melodiyi takip ediyor ama Beyoncé şunu söylüyor: ‘Durun, onlar sizi benim sevdiğim gibi sevmiyorlar.’ Sözleriyle başlıyor. O da şöyle dedi: ‘Durun, onlar sizi benim sevdiğim gibi sevmiyorlar.’ Jay Z, kendisini aldattığı için onu açıkça azarlıyor.

Ayrıca klipte Beyoncé’nin elinde beyzbol sopası olduğu görülüyor.

Mutlu bir şekilde etrafta dolaşırken önüne çıkan her şeyi yok eder ve yürümeye devam eder. Bu arada gülümsemeyi de ihmal etmiyor.

Açıkçası Beyoncé başka yöntemlere başvurdu mu bilmiyoruz ama “Lemonade” albümüyle Jay Z’yi korkutarak çok havalı bir hamle yaptığını düşünüyoruz.

Elbette kiminle aldattığı önemli değil çünkü aldatmak aldatmaktır.

‘Limonata’ gibi bir başyapıtı sadece bu ifadeyle sınırlamamak lazım. Beyoncé’nin vermek istediği ana mesaj, ne olursa olsun güçlü kalmamız ve hayatlarımıza devam etmemiz gerektiğidir.

Bu bahis hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım! ? ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu