Haber

Bostanlıspor’dan Tarık Avrupa 3.’sü

Bostanlıspor’un Türkiye Şampiyonu yıldız muaythai sporcusu Tarık Ziya Şenaras, Avrupa Gençler, Gençler, Gençler ve U23 Erkekler Muaythai Şampiyonası’nda ilk kez giydiği Ay Yıldızlı formamızla Avrupa 3.’sü olarak podyuma çıktı.

20 ülkeden 600 elit sporcunun katıldığı Avrupa Gençler, Gençler, Gençler ve U23 Erkekler Muaythai Şampiyonası’nda ay-yıldızlı formayı giyen Bostanlıspor’dan Tarık Ziya Şenaras, Ankara’daki şampiyonada deneyimsizliğine rağmen ringe geldi. Taha Akgül Spor Salonu’nda podyuma çıkarak büyük bir başarıya imza attı.

Yıldız Erkekler 46 kiloda mücadele eden Bostanlıspor’un milli sporcusu İngiliz rakibi ile 3.’lüğü paylaşırken, kaybettiği Azerbaycanlı sporcu finalde Azeri rakibini mağlup ederek 2. ve Finlandiya şampiyonu oldu.

Tarık Ziya Şenaras’ı şampiyonluğa hazırlayan ve Ankara’da onu bir an olsun yalnız bırakmayan Bostanlıspor Teknik Direktörü Aytaç Uyanıker, “Yarı finalde Azeri sporcular yerine iki sporcu daha gelseydi final yapardık şampiyon olurdu.

Azeri sporcu kiloda şampiyonluğun favorisiydi ancak finalde sürpriz bir şekilde kaybetti. Tarın Ziya’nın Avrupa 3.’lüğü büyük başarı. Bize destek olan başta başkanımız Avni Erboy olmak üzere tüm Bostanlıspor ailesine teşekkür ederiz.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu