Haber

Çağdaş Atan: “Bugün çok büyük bir takımı yendik”

Kayserispor Teknik Müdürü Çağdaş Atan, 1-0’lık Medipol Başakşehir maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Öncelikle bugün gerçekten büyük bir takımı yendik, çok iyi bir takım değil.”

Kayserispor, ligin 22. haftasında Medipol Başakşehir’i 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Müdürü Çağdaş Atan, “Öncelikle bugün çok büyük bir grubu mağlup ettik, çok iyi bir takım değil. Oyuncularım maçın başından sonuna kadar birbirine bağlı kaldı. 90 dakika boyunca inanılmaz bir konsantrasyonla uyguladığımız sisteme ve plana uyum sağladı ve harika bir maç oldu.Çok güzel ön saha baskıları oynadılar.Rakibi alıştığı kısa pas oyunundan çıkarıp zorlamak istediğimi söyledim. uzun pas oyunu… Okaka’ya atılan her topa Campanharo ve Kemen ile yaklaştık ve Macit’e bastıktan sonra ikinci topların neredeyse tamamını hızlı bir şekilde almayı başardık. Erken kapabilirdik ama oyuncularım o kadar iyi çalıştı ki Rakibe bir pozisyon verdi.Uzatmalarda direkten dönen top bu.Oyuncularımın iyi niyetinden dolayı gelmemiş olabilir.Eğer berabere bitseydi çok üzülürdük. muhteşem galibiyet Geçen hafta, kağıt üzerinde tahmin ediliyor. Sıralamada çok kolay görünen bazılarını hak ettiğimizi hiç paraya mal olmayan İstanbulspor maçını kazandığımızın, iki kez geriye düşmeyi başardığımızın, saatin prestijiyle kahvaltıya gittiğimizin, çok değerli İstanbulspor maçını yerinin, zamanının ve rakibinin prestijiyle kazandığımızı. İstanbulspor maçından sonra bu maçı da kazanabilmek bize muhteşem bir seri kazandırdı. Son 4 maç, 3 galibiyet. Oyuncularım büyük bir takdiri hak ediyor. Bugün cezalı seyircilerimiz var ve maça harika bir şekilde girdiler. Oyuncularımızı hep olumlu yönde ittiler. Çok düzgün baskılar ve geçiş hareketleri yaptık. Gerektiğinde kısa, gerektiğinde uzun oynadık. Bugün Başakşehir gibi büyük bir takıma karşı nasıl oynamamız gerektiğinin kurallarına göre oyunu oynadık. Hak ettiğimiz bir maçı soru işareti olmadan kazanarak geçtik. Önümüzde Giresunspor maçı var. Bazen kaybediyoruz, sakatlıklar yaşıyoruz ama biz yönetimimiz, oyuncularımız bahane üretmeden yolumuza devam ediyoruz. İnşallah elde ettiğimiz bu çıktıyı devam ettirebiliriz. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

“Onur sadece Fenerbahçe ile değil, diğer büyük gruplarla da ilgileniyor”

Onur Bulut’un Fenerbahçe’ye transferi ile ilgili soruya Atan, “Onur grubumuzun en değerli oyuncularından biri. Bazen düz çizgi kullanıyoruz. Bazen orta sahaya alıp onunla beraber 3-2-5’e dönüyoruz. .Takımımızın önde gelen oyuncularından biridir.Bugün dayanılmaz oynadı.Her oyuncu oynar.Özellikle ulusal merkezde biraz kafasını salladı ama artık tamamen bize döndü.Fenerbahçe’ye transferim konusuna gelince; Tüm oyuncuların bu tür fırsatları değerlendirmek istemesi doğal.Onur sadece Fenerbahçe ile değil diğer büyük takımlarla da ilgileniyor.Henüz kesinleşmiş bir şey yok. Onur şu an bizim oyuncumuz. Kulübün çıkarları, Onur’un çıkarları ve kadronun çıkarları neyi gerektiriyorsa, eninde sonunda yönetimimiz karar verecektir.” – KAYSERİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu