Yaşam

Çağlar Ökten yeni şarkısı ‘Manidar’ı eşi Seda Sayan ile birlikte seslendirdi.

Geçen yıl evlendikleri günden beri örnek bir çift olarak gösterilen Çağlar Ökten ve Seda Sayan, sadece evlerinde değil stüdyoda da gündeme geldi. Çağlar Ökten, yeni müziği ‘Manidar’da eşi Seda Sayan ile düet yaptı…

Geçen yıl Seda Sayan ile dünyaevine giren Çağlar Ökten, verdiği konserlerle hatırı sayılır bir hayran kitlesi oluşturdu. Bu dönemde stüdyo çalışmalarına ağırlık veren müzisyen bir sürpriz yaparak eşi Seda Sayan ile birlikte “Manidar” şarkısını seslendirdi.

Sahne ve televizyon dünyasının tartışmasız en güzel ismi Seda Sayan ve İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu eşi Çağlar Ökten bu müzikle müziğe yeni bir soluk getirecek. Magazin dünyasının örnek çifti olarak gösterilen Çağlar Ökten ve Seda Sayan aşklarını işlerine taşıdılar.

Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in büyük ilgi çekecek düeti “Manidar” geçmişteki bir bağ özlemini ve yasını konu alıyor. Romantizm kokan müziğin sözü ve müziği Mustafa Ceceli’nin Doğanay Karadeniz için yaptığı düzenlemeyi konu alıyor. Yapımcı ise son dönemde çok ses getiren ve milyonlarca dinlemeye ulaşan birçok müzikte imzası bulunan Tolga Aykut.

Mahzen Medya etiketiyle yayınlanacak olan Manidar’ın Mahzen Fabrick YouTube kanalında paylaşılan klibini Ecem Gündoğdu yönetti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu