Haber

Çayırova Spor Lisesi’nin temeli atıldı

KOCAELİ (İGFA) –Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır örnek bir proje olan Çayırova Spor Lisesi’nin temeli bugün düzenlenen törenle atıldı.

Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Ekol Lojistik ve Ekol Vakfı Yönetim Kurulu Lideri, Ekol Lojistik firmasının öncülüğünde ilçeye kazandırılacak vizyon projesinin temel atma törenine katıldı. Çayırova Belediyesi’nin imzasını taşıyan proje Çayırova’nın marka değerini artıracak. Ahmet Musul, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, siyasi partilerin ilçe başkanları ve protokol üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan temel atma töreninde konuşan Ekol Lojistik Yönetim Konseyi Lideri Ahmet Musul, “Sevgili başkanımız bize bir projeyle geldi. Bölgede böyle bir yatırımı olan bir kurumun bu bölgede eğitime de yatırım yapması gerektiğini söyledi, biz de kendisine bundan gurur duyacağımızı söyledik. “Proje bölgemize örnek bir çalışma olacak” dedi.

“ÇABAMIZ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN”

Temel atma töreninde konuşma yapan Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Akmenşen, “Bu yatırımların bizim için önemli değerleri var. İnşallah önümüzdeki yıl hizmete açacağız. Teşekkür ederiz, belediye başkanımızın hayırseverimizi bu çalışmaya teşvik etmesi bizim için çok değerli. Bizim kaygımız, katkımız ve çabamız çocuklarımız içindir. Bu çalışma hem şehrimize hem de ilçemize örnek olacak. “Katkılarından dolayı Ekol ailesine ve başkanımız Bünyamin Çiftçi’ye teşekkür ediyorum” dedi.

haberortahisar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu