Ekonomi

DAİMFED Başkanı: Vergi Dairesinin Yardımı Çok Önemli

Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhitleri Dernekleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, acil durumlarda vergi dairesinin yardımlarının çok değerli olduğunu belirterek, “Sektör işletmelerimizin yaşadığı sorunlarda daire başkanlığının yardımını hissediyoruz.”

Karslıoğlu, Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner, Küme Yöneticileri Ömer Kılıç, Kamil Kurt, Ziyapaşa Vergi Dairesi Müdürü Seyfettin Şimşek, Mükellef Hizmetleri Müdürü Taner Canbolat’ı kabul ettiği toplantıda açıklamalarda bulunarak, acil durumlarda olağanüstü yardımlarını bekliyoruz dedi. Liderimiz Ümit Güner’in bu memnuniyet konusundaki bilgi ve tecrübesiyle samimi yaklaşımı değerlidir. Sorunlarımıza hızlı bir şekilde müdahale etti ve analizinde büyük etkisi oldu. Bu doğrultuda geçtiğimiz yüzyılın felaketi olan deprem ve sonrasında yaşadığımız sorunları çözebildik. “Afet bölgesinin analizi noktasında gösterilen çaba ve çalışmalar, afet bölgesinin imkanlarından faydalanmamıza neden olmaktadır. Tüm mükelleflerin fırsatlardan yararlanması için liderimizin ve kurumun özverili çalışmalarını yakından takip etmekteyiz. devletimiz tarafından sağlanan ve sonuçta mağduriyetlerin önüne geçen kampanyalar düzenliyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner, “DAİMFED’in hem sektördeki hem de Adana’yı ve ülkemizi ilgilendiren sosyal projelerdeki çalışmalarından memnunuz. Adana’nın değerli bir marka yüzü olduğunu görüyoruz. Sektörün daha da ileriye taşımasını temenni ediyoruz.” bundan sonra afetsiz işler çıksın.Asrın felaketi olan depremler herkesi çok sevindiriyor.Eskiden yıprattı ve büyük yaralar açtı.Dileğimiz bu tehlikelere maruz kalmayacağımız evlerin olması.Sizler olarak şube temsilcisi bu konuda öncü konumundadır.Bundan dolayı sizlere başarılar diler,yardım noktasında kurum olarak yanınızda olduğumuzu belirtmek isterim.7440 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun ve Mükelleflerimize kamuya olan borçlarını taksitle ödeme, ihtilaflara son verme, vergi matrahını artırma, işletme kayıtlarını gerçek duruma uygun hale getirme gibi değerli avantajlar sunan Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması, 12.03.2023 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. güç. Adana mücbir sebepler çerçevesinde olduğu için Kanunun getirdiği avantajlardan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız 31 Ekim 2023 tarihine kadar başvuru yapabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu