Teknoloji

Diablo 4 Türkçe Dil Desteğiyle Geliyor!

Biz Türk oyuncular için bugün Blizzard Eğlencetarafından verilen iyi haberlerle Diablo 4 Türkçe dil tabanı ile geliyor . Duyuru detayları haberimizde sizleri bekliyor.


İlginizi çekebilir:  Diablo 4 PC İhtiyaçları Ortaya Çıktı


Diablo 4 Türkçe Dil Temeli Müjdesi!

Blizzard Entertainment’ın segmente yön veren efsane serisinin merakla beklenen yeni oyunu Diablo IVTürk oyuncuları 6 Haziran 2023’te Korunak’a davet ediyor. Türkçe dil esasına göre gelecek olan Diablo IV, Türkiye’deki hayranlarına ve camiaya ana dillerinde karanlığın ordularına karşı savaşma şansı sunacak.

Diablo Genel Müdürü Rod Fergusson, Türkiye ve dünyadaki Türk Diablo oyuncularına, hayranlarına ve topluluğuna yönelik bir görsel bildiride şunları duyurdu: “Diablo IV’te Türkçe dil desteği sağlayacağımızı duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Peki bu ne anlama geliyor? Korunak’ta görüşmek üzere!”

Diablo IV, Windows PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 ve PlayStation 4’te oynanabilecek. Ancak çapraz oynama ve çapraz ilerleme tüm platformlar için mevcut olacak. Konsollarda, aynı ekrandan dört oyuncuya kadar co-op da sunulacak.

Diablo serisinin yeni bölümü olan Diablo IV, Haziran ayında dünya çapında piyasaya sürülecek. Korunak’ın şansı ellerindeyken, oyuncular 120’den fazla zindanVe yan görevi keşfedebilirpatronları yenmek, kaleleri özgürleştirmek ve sınıf seçimini ve tam karakter gelişimini deneyimlemek için diğer oyuncularla gruplaşabilecek.

Heyecan verici dönem güncellemeleri ile Diablo IV ayrıca lansmandan sonra oyunculara yeni içerik, dönem seyahati, savaş bileti ödülleri, yeni özellikler, uzun vadeli geliştirme planları ve daha fazla içerik sunacak.

Diablo IV, Deluxe Edition ve Ultimate Edition ile Diablo IV Lansmanına özel 4 güne kadar erken erişim sunan dijital ön satın alma şimdi açık. Olası kesintiler ve güncel saat dilimi farklılıklarından dolayı oyunun oynanış süresi değişebilir.

haberakdagmadeni.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu