Haber

İstanbul’da Abartılı Egzoz ve Modifiyeli Araçların Muayenesi

Kadıköy’de abartılı egzoz ve modifiyeli araç muayenesi yapıldı

İSTANBUL – Caddebostan başta olmak üzere İstanbul’da kurulan birçok kontrol noktasında abartılı egzoz, modifiyeli araç ve motosikletler için kontroller yapıldı. Kontrollerde reflektör takmayan, yüksek hızda araç kullanan, ehliyetsiz veya ruhsatsız motosiklet kullananlar hakkında cezai işlem uygulandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipleri, amir grupları, İstanbul Kadıköy ilçesi, Kadıköy sahil yolu Çetin Emec Bulvarı ve Caddebostan olmak üzere farklı noktalarda kurulan kontrol noktalarında abartılı egzozlu modifiyeli araçlar, süratçiler ve birden fazla motosikletli için kontroller yaptı. eksik parçaları kim buldu. Durdurulan araç ve motosikletlerin motorları ve egzozları incelenerek egzoz sisteminde fazlalık veya modifikasyon olup olmadığı detaylı olarak incelendi. Kontrollerde sürücü belgeleri ve ehliyetleri de kontrol edildi. Abartılı egzos yaptıran, kontrolde reflektörü olmayan modifiyeli araç ve motosikletler, yüksek hızla gidenler, ruhsatsız veya ruhsatsız araç ve motosiklet kullananlar hakkında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından cezai işlem uygulandı. Kadıköy’de Trafik Denetleme ekipleri tarafından gerçekleştirilen kontrollerde toplam 397 araç muayeneden geçirildi ve toplam 271 bin 27 lira ceza kesildi.

“Trafik kuralları insan hayatı için vardır”

Trafik kontrolünde ceza almayan ve kontrolden sonra mutlu olan Cem Başar, “Ceza almadım. Motora egzos yaptıranlar var tabi. Egzozdan dolayı çevirmişler. .Ama benim egzosumda bir problem yok.Belki onlara biraz yüksek geldi bilemem.Sıkışmamalı bence gerek yok o yüzden reflektörüm var.” ceza veriyorlar herhalde Trafik kuralları insan hayatı için vardır. Uymayanlar kendi hayatlarını riske atıyorlar. Cezalar caydırıcı olmayabilir ama kurallara uyulmalı” dedi.

Aracı muayenesiz kullanan ve ceza alan sürücü, “Muayene edildik, ilk virmanımdı. Ehliyetimi yeni aldım. Aracın muayenesi 3 gün önce bitti. O yüzden tutanak tutmak zorunda kaldılar” dedi. iyi. Yapacak bir şey yok. Araba teyzemin üzerindeydi, 900 küsur para cezası yedik.” ” söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu