Yaşam

Kısmetse Olur’un En Sevdiği Adı Tolga Kandemir’in Olduğu Diziyi Öğrenince Çok Şaşıracaksınız!

TikTok fenomeni Aybüke Çangal ile olan aşkı çok konuşulan Tolga Kandemir, evin en tanınan isimlerinden biri olmayı başardı. Daha önce birçok reklam ve afişte gördüğümüz Tolga’nın geçtiğimiz sezonlarda Fox TV’de yayınlanan ünlü bir dizide de rol aldığı ortaya çıktı!

Kısmetse Olur’un sevilen isimlerinden Tolga Kandemir, geçmişiyle sosyal medyanın gündeminde yer almaya devam ediyor.

Hatırlarsanız ilk günlerde Tolga’nın kendisiyle ilgili olduğu iddia edilen müstehcen görüntüleri ve mesajları ortaya çıkmıştı.

Adaylar birer birer ortaya çıkarken, Erhan ve Tolga’nın Survivor seçmelerine aynı anda katılıp birbirlerinin performanslarını izledikleri dikkatli izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

Daha sonra bir sos markasının reklam videosunda yer aldığı ortaya çıkan Tolga’nın şimdi de Fox Tv’nin sevilen dizilerinden birinde rol aldığı öğrenildi!

Bu dizinin geçen sezon 42.bölümüyle final yapan, İlhan Şen ve Burcu Özberk başrollü Aşk Mantık İntikam olduğunu öğrenmiştik!

Tolga Kandemir, ünlü dizide Ozan ve Esra karakterlerinin planladığı bir kampanyada yer almak üzere seçilen modellerden biri olarak yer aldı.

Hani romantik komedi klişesi gibi gelen modeller güzel, kaslı ve karizmatiktir.

Asıl adamımız Ozan, potansiyel tehlike olarak gördüğü modelleri, asıl kızımız Esra’yı kıskanınca aralarında tartışma çıktı. ?

Bonus: Tolga’yı çıplak bırakmadılar. ?

gumushacikoy-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu