Ekonomi

TÜRKONFED Başkanı Sönmez: Yeni kabine üyeleri ekonomiye odaklanmalı

Türk Girişim ve İşadamları Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ile ilgili olarak, “Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinemize inanıyor, hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi hakkında açıklamalarda bulundu. Kabine üyelerini tebrik ederek görevlerinde başarılar dileyen Sönmez, iş dünyası olarak ulusal ve uluslararası arenada iktisat kurallarını takip eden kabinede saygın ve deneyimli isimlerin bu sürece katılımını memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti. Türkiye’nin ana gündeminin ekonomi olduğu bir dönem. Sönmez’in yazılı açıklaması şöyle:

“BAKANLARIMIZIN GÖREVLERİNİ ÜLKEMİZİN BİRLİĞİ İÇİN KULLANACAĞINA İNANIYORUZ: 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin açıklanmasıyla birlikte ülkemizi 2. yüzyıla taşıyacak kadrolarımız belirlendi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz ve kabinemizin değerli bakanlarını tebrik eder, başarılar dileriz. Ekonomiden demokrasiye, eğitimden gençliğe, kadından çevreye kadar devlet bürokrasisini bilen bakanlarımızın, ülkemizin kalkınma yolculuğunda, ülkemizin birlik, refah, huzur ve barışı için misyonlarını kullanacaklarına inanıyoruz. yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinemizin hayırlı olmasını diliyoruz.

ÜLKEMİZİN ANA GÜNDEMİNİN EKONOMİ OLDUĞUNA İNANIYORUZ: Türkiye’nin gönüllü olarak bir araya gelen en büyük bağımsız iş kuruluşu olarak, ülkemizin ana gündeminin ekonomi olduğunu savunuyor ve bu kapsamda çözüm önerilerimizi hem yetkili kişi ve kurumlar hem de kamuoyu ile paylaşıyoruz. Böylesine kritik bir dönemde iş dünyası olarak ulusal ve uluslararası arenada ekonominin kurallarını takip eden saygın ve deneyimli isimlerin varlığını memnuniyetle karşılıyoruz. Hepimizin Türkiye’yi inşa etmek için değerli misyonları ve hayallerimizin umudu var. TÜRKONFED olarak her zaman olduğu gibi kamu-özel sektör-sivil toplum işbirliğinin modülü olmaya, birlikte çalışmaya ve çözüm üretmeye devam edeceğiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu