Teknoloji

Until Dawn PC ve PS5 için Çıktı

Sony, her yıl periyodik olarak düzenlediği State of Play yayınlarında birçok oyundan yeni bilgiler paylaştı. Bu oyunlardan biri de PlayStation’ın kaygı serisi Until Dawn’dır. Supermassive Games’ten yapılan açıklamaya göre PlayStation 4’ün tanınmış korku oyunu Until Dawn artık PC ve PS5 versiyonlarıyla satışa sunulacak.

Unreal Engine 5 ile yeniden hazırlanacak

Bir süre önce ortaya çıkan söylentiler, Supermassive Games’in Until Dawn’ın PlayStation 5 ve PC versiyonu üzerinde çalıştığını gösteriyordu. State of Play 2024 için bu söylentileri doğrulayan bir fragman yayınlandı. 1,5 dakikalık sinema fragmanı, içerdiği kaygı unsurlarıyla oyunseverlerde heyecan yarattı.

Until Dawn PC ve PS5 için Çıktı

Balistik Ay Hazırlanacak

Orijinal oyun Supermassive Games tarafından geliştirilmiş olsa da PC ve PS5 versiyonu Ballistic Moon tarafından hazırlanacak. Korku oyunu Unreal Engine 5 kullanılarak yeniden yapılacak ve üçüncü şahıs kameraya sahip olacak.

Ballistic Moon, üçüncü şahıs kameranın oyuncuların Blackwood Mountain’ı çok daha detaylı keşfetmesine olanak sağlayacağını belirtti. Gelecek prodüksiyonda Mark Korven’in müziği de yer alacak.

Yeniden hazırlık sürecinde hayatta kalma mücadelesi veren sekiz kahramanın hikayesine sadık kalınacak. Oyunun çok daha gelişmiş karakter animasyonlarına sahip olacağı aktarıldı. Hikayenin keşfedilmemiş duygusal kısımlarının ekleneceğini söyledi.

Until Dawn’ın PlayStation 5 ve PC versiyonunun 2024 yılında çıkacağı belli oldu ancak kesin bir tarih verilmedi. Sony Pictures ayrıca Gary Dauberman, Blair Butler ve David F. Sandberg’in yazıp yöneteceği bir film uyarlamasının geliştirildiğini de sızdırdı.

kagizmanajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu