Ekonomi

ABD Premarket: Airbnb, Duke Energy, Duolingo kazanç raporları

Investing.com – Yatırımcılar Çarşamba günü açıklanacak Nisan enflasyon raporuna hazırlanırken hisse senetleri Pazartesi günü sakindi.

Banka hisseleri istikrar kazandı, ancak Washington’daki borç tavanı üzerindeki gerilim yükselmeye devam etti.

Bakan Joe Biden, iki taraf birbirinden uzak görünse de, üst düzey milletvekillerini farklılıkları gidermek için Salı günü Beyaz Saray’a davet etti.

Demokratlar koşulsuz olarak borç tavanını yükseltmek istiyorlar ve kararı birkaç ay erteleyecek doğaçlama bir atılım yapmayı düşündükleri söyleniyor. Cumhuriyetçiler ise limiti artırmak için kural olarak harcama kesintileri yapıyor.

Hazine Bakanı Janet YellenHükümetin borç tavanı konusunda harekete geçme yollarının 1 Haziran gibi erken bir tarihte tükenebileceğini söyledi.

Bu tarihten sonra ne olacağına dair endişeler piyasaların hassasiyetini etkiliyor. Fed bir sonraki toplantısını Haziran ayında yapacak ve geçen haftaGeçtiğimiz yıl faiz oranlarını yaptığı artış da dahil olmak üzere hızla yükselttikten sonra faiz oranlarını yumuşatması bekleniyor.

Yatırımcılar ayrıca bu hafta yeni işsizlik başvuruları ve tüketici duyarlılığı verilerinin yanı sıra yeni faiz raporları alacaklar.

Bugün piyasaları etkileyebilecek üç gelişme:

1. Airbnb çıkış raporu

Airbnb Inc.seyahat talebi bahar tatilinde ve yaz seyahati öncesinde toparlanırken, 1.79 milyar dolarlık gelir üzerinden hisse başına 20 sentlik avantajları paylaşabilir.

2. Dük Enerjifaiz raporu

Duke Enerji ŞirketiBeklentiler, hisse başına 1,26 $ fayda ve 6,39 milyar $’lık gelir raporlamasıdır.

3. Duolingofayda raporu

Duolingo Inc.112.8 milyon dolar faizle hisse başına 24 sent zarar etmesi bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu