Haber

Cumhuriyetin 100. yılında pedallar çevrildi

Cumhuriyetin 100. yılında pedallar çevrildi

BINGÖL – Bingöl’de Cumhuriyetin 100. Yıl kutlamaları çerçevesinde kurum başkanları ve vatandaşlar Vali Ahmet Hamdi ABD’nin öncülüğünde pedal çevirdi.

Bingöl Valiliği tarafından Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu etkinliklerden biri de Türk Bayraklı bisiklet yarışıydı. Etkinlik kapsamında yaklaşık 150 kişilik bir grup Gençlik ve Spor etkinliğine katıldı. Spor İl Müdürlüğü önünde buluştular. Çapakçur köprüsü ve şehir merkezi dahil 5 kilometrelik pedal çeviren grup, turu Bingöl Valiliği önünde sonlandırdı.

Etkinlik, öğrencilerin Atatürk Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çekmesiyle sona ererken, bisiklet etkinliğine Vali Ahmet Hamdi Usta, Bingöl İl Emniyet Müdürü Şükrü Orhan, Kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Programın ardından gazetecilere açıklama yapan Vali Ahmet Hamdi Usta, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutluyoruz. Aziz milletimize yakışır etkinliklerle kutlamak istiyoruz. Bu etkinliklerden biri de bisikletti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzden başlayıp Çapakçur Köprüsü ve Kültür Caddesi’nden gelerek Valilik binamızın önünde tamamlanan bu etkinliği yaklaşık 150 bisiklet tutkunu katıldı. Kamu kurumu yöneticileri ve vatandaşlar dahil herkesin katılımıyla gerçekleştirdik. . Çok keyifli bir deneyimdi. Bu aktiviteye destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu aktiviteyi sadece tatil günlerinde değil bazı hafta sonlarında da yapmamızın faydalı olacağını düşünüyorum. ” Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı kutlu olsun” dedi.

turhal-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu