Haber

İSTANBUL ZEYTİNBURNU’DA ÇATIDA YAKALANAN HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİ; BU ANLAR KAMERADA

ZEYTİNBURNU’da kentsel dönüşüm için boşaltılan binaya giren zanlıların çevredekiler çatıya sıkıştı. Çatıda bulunan 5 zanlı polise teslim edilirken, tutuklanma anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, saat 15.00 sıralarında Çırpıcı Mahallesi’ndeki terk edilmiş binada meydana geldi. İddiaya göre, kentsel dönüşüm için boşaltılan binaya köpekleriyle gelen 9 kişi, içerideki kombi ve su vanaları gibi malzemeleri çalmaya çalıştı. Bu sırada yandaki binaya sipariş getiren kurye, zanlıları fark ederek binanın dış kapısını kapattı. Daha sonra çevredeki vatandaşların da gelmesiyle şüpheliler tek tek binanın çatı katına çıkarılarak etkisiz hale getirildi. Vatandaşlar tarafından yakalanan 5 zanlı polis ekiplerine teslim edilirken, 4 kişi ise kaçtı. Ekipler, firar eden zanlıları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Hırsızlık zanlılarına müdahale edenlerden Mehmet Karataş, “Hırsızlar metruk binaya, arkadaşımın binasına girdiler. Yanından geçerken gördüm sahibini aradım. Kapıyı tuttuk, köpekle saldırdılar. Sonra polisi aradık yan binaya gittiler 4 tanesi oradan atladı içeriden yakaladık soldaki binaya tekrar girdiler oradan 3 kişiyi çıkartıp polise teslim ettik. polis” dedi.

– İstanbul

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu