Haber

İzmit Belediyesi, Yeşilova Mahallesi’nde kaldırılan parkın yerine yeni park yapacak.

İzmit Belediyesi, Yeşilova Mahallesi’nde Barut ve Ceyda caddelerinin birleştiği noktada yer alan ve geçtiğimiz günlerde mahkeme kararıyla kaldırılan parkı Onay Caddesi’ne daha güvenli ve konforlu bir şekilde yapacak.

İzmit Belediyesi, Yeşilova Mahallesi’ndeki oyun parkını mahkeme kararıyla bir süre önce kaldırdı. Bölgede yıllar önce yapılan parkı arsa hissedarlarından birinin itirazı üzerine kaldıran İzmit Belediyesi ekipleri, aynı bölgenin biraz ilerisinde Onay Caddesi’ne daha sadık ve konforlu yeni bir park yapacak. vatandaş mağdur olmasın.

Yeşilova Mahallesi Muhtarı Ali Filiz ile İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdür Yardımcısı Serdar Başyiğit, söz konusu parkın en kısa sürede vatandaşların hizmetine açılacağını belirtti. Muhtar Filiz dedi ki:

“Bir süre önce Milli Eğitim’in bulunduğu Yeşilova Mahallemizde yıllar önce yapılmış bir park vardı. Milli Eğitim olduğu için önceliklendirmede herkese belli paylar verilmişti. 100’e yakın hissedarı var. Bu hissedarlardan biri bu bölgede park olduğu için mahkemeye sevk edildi.mahkeme sonucunda parkın kaldırılmasına karar verildi.biz belediye ile görüşerek vatandaşları mağdur etmemek adına bu kararı durdurduk.sonra bir yazı daha mahkemeden geldi buradan kaldırdığımız parkı ileride yeşil alanımıza yapmaya karar verdik bu konuda gerekli çalışmalar yapıldı çalışmalar sonucunda bir düşünce olmadığını gördük. daha hoş bir formda inşa edilecek. Vatandaşlarımızı mağdur etmeden en kısa sürede parkımızı İzmit’e kazandıracağız.”

Kaynak: ANKA / Hayat

mihalgazihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu