Haber

Pendik’te hafriyat kamyonu devrildi: 2 yaralı

Pendik’te hafriyat kamyonu devrildi, kasanın içindeki toprak başka bir araca döküldü

-Pendik’te hafriyat kamyonu devrildi: 2 yaralı

İSTANBUL – Pendik’te virajı alamayan hafriyat kamyonu devrildi. Kamyonun kasasında taşıdığı toprak yığını alt yoldan geçen başka bir araca döküldü. Kamyonette bulunan iki kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 09.30 sıralarında Pendik Mimar Sinan Caddesi üzerinde meydana geldi. Teze göre, virajı alamayan Muhammed Halaf yönetimindeki 34 FV 0104 plakalı hafriyat kamyonu devrildi. Kamyonun taşıdığı toprak yığını, İsmail Akçadağ kontrolündeki 34 ALA 02 plakalı aracın üzerine döküldü. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri geldi. Kaza sonucu tır sürücüsü ve arkadaşı Ahmet Selim yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. İsmail Akçadağ kontrolündeki araçta üzerine dökülen toprak nedeniyle maddi hasar meydana geldi. Devrilen tırdaki yakıt yola saçıldı. Polis ekipleri, tamamen trafiğe kapatılan caddede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri yola dökülen toprağı ve akaryakıtı temizledi. Bir süre trafiğe kapatılan yol, kontrollü bir şekilde trafiğe açıldı. Kazada devrilen tır vinçle kaldırıldı.

Kaza anında yolda bulunan Vatandaş Murat Tan, “Kamyon Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden geliyordu. Alt yol ile Mimar Sinan Caddesi bağlantı yolu olduğu için tır virajı alamamıştı. Kamyon devrildiğinde arabamı kurtardım ama önümdeki araca zarar verdi. Kamyon şoförü bize kötü davrandı. “Camını kırdık ve onu dışarı çıkardık. Durumu ağırdı ve ambulans ekipleri daha sonra hastaneye kaldırdı” dedi.

haberkarakocan.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu