Ekonomi

Vodafone’da Kasım Kampanyaları Her Şey Benimle

Vodafone, müşterilerinin online alışveriş ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hayata geçirdiği Her Şey Yanında’da Kasım ayı boyunca çeşitli kampanyalar düzenliyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 5 milyona yakın ürünün bini aşkın mağazada satışa sunulduğu Vodafone Her Şey Yandım’da “Baktıran Kasım Fırsatları” temasıyla düzenlenecek kampanyalarda yüksek indirimler uygulanacak. toplam 14 kategori. Elektronik, süpermarket, anne-bebek, giyim, pet shop, kişisel bakım ve kozmetik gibi pek çok kategoride binlerce ürün kampanyaya dahil edilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Her Şey Yandım Genel Müdürü Yusuf Aysal, şunları söyledi:

“Türkiye’de ilk kez tüm kategorilerde hizmet veren dijital pazar yeri Vodafone Her Şey Yandım’da müşterilerimize rahat, hızlı ve kolay bir şekilde online alışverişlerini uygun fiyatlarla yapma fırsatını sunmaya devam ediyoruz. İster Vodafone üyesi olun. Vodafone Yandım uygulamasını indiren veya web sitemizi ziyaret eden herkes “Platformumuzu ziyaret eden herkes kullanabilir, avantajlı kampanyalarımızdan yararlanabilir. Kasım ayında çeşitli kampanyalar düzenliyoruz. Her yaş ve kitleye hitap edecek bu kampanyalarımızda müşterilerimize yüksek indirimler sunacağız. Herkesi kampanyalarımızdan yararlanmaya davet ediyoruz.”

Farklı kategorilerde 5 milyona yakın ürün

Vodafone Herşey Benimle’de Kasım ayına özel avantajlar sunulacak. Buna göre, “Tek Fiyat” ve “Daha Fazla Al, Daha Az Öde” gibi farklı kampanyaların yanı sıra, yıl boyunca müşterilerin en çok rağbet gören ve iyi fiyatlarla almayı beklediği ürünlerde yüzdesel indirimler de gerçekleştirilecek.

Müşterilere ilgilerini çekebilecek kategorilerde ve çalışmalarda kullanabilecekleri kuponlar verilecek. Vodafone Yanimda uygulaması içerisinde Vodafone Cüzdanım özelliğini deneyimleyebilmeleri için Yanmda Puan kampanyası düzenlenecek. Garanti BBVA kredi kartlarıyla yapılacak 500 TL ve üzeri taksitli alışverişlerde 2 ay taksit erteleme imkanı sunulacak.

Vodafone, Kasım ayı kampanyalarına ek olarak Vodafone Her Şey Benimle müşterilerine özel avantajlar sunmaya devam edecek. Bu kapsamda Vodafone müşterilerine özel 150 TL ve üzeri siparişlerde haftalık 5 GB bedava internet avantajı sunulacak. Tüm müşterilerimize 150 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz olacak, alışverişin faturaya yansıtılması kolaylığı sağlanacak. Ayrıca kredi kartları peşin fiyatına taksit olanağı da sunacak.

Kampanya kapsamında Vodafone Her Şey Yandım’ın sevilen oyunları Raffle Yandım ve Talihini Hafriyat da oynanabilecek. Müşteriler, diğer e-ticaret platformları ile ortak havuzdaki çekiliş biletlerine Çekiliş Yanımda üzerinden ulaşırken, Bahtini Hafriyat ile ise farklı fiyatlarda, farklı ödüllere sahip biletler satın alıp puan kazanıp Vodafone’larında kullanabilecekler. Şey Yandım’ın emirleri ya da yine Talihini Hafriyat oyununda.

Vodafone Her Şey Benimle; cep telefonu, elektronik, dijital servis ve oyunlar, süpermarketler, kozmetik ve kişisel bakım, anne-bebek, moda, ayakkabı-çanta-aksesuar, ev-yaşam, hobiler-ofis-kırtasiye, sporOutdoor, pet shop, oto aksesuarları ve altın-pırlanta gibi farklı kategorilerde 5 milyona yakın ürün sunuluyor.

Toplamda binin üzerinde mağaza işleten Vodafone Her Şey Yandım, bugüne kadar yaklaşık 170 milyon kez ziyaret edildi. Toplamda 37 milyon tekil ziyaretçiye ulaşan platformun müşteri sayısı 2 milyona yaklaştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu